6 unikke kvalitetsgarantier

Scanningsklinikkens 6 unikke kvalitetsgarantierer er inddelt i de to kategorier: Minimumskrav til scanningspræstationer og Professionalisme.

Minimumskrav til scanningspræstationer

Scanningsklinikken stiller høje krav til de scanninger, der udføres i klinikkerne. Scanningsklinikkens besøgende har med rette store forventninger til den oplevelse det er, at se sit lille vidunder. Kan vi hos Scanningsklinikken ikke levere en tilfredsstillende scanning pga., at barnet fx ligger i en fosterstilling, der ikke giver mulighed for at gennemføre en scanning, der lever op til kvalitetskravene, giver vi en tid til genscanning.

1) Genscanning, hvis ikke en fejlfri 2D gennemscanning kan gennemføres. Gælder alle Type II scanninger

2) Genscanning, hvis ikke 3D-billede af ansigt kan præsteres. *gælder frem til uge 32+0

3) Genscanning, hvis ikke køn med sikkerhed kan identificeres. *gælder fra og med 14+0

Professionalisme

Medarbejdere hos Scanningsklinikken arbejder udelukkende i Scanningsklinikkens regi, hvorfor vi kan stille så høje krav til kvaliteten af de scanninger, der udføres. Vi kan ikke gå på kompromis med hverken medarbejdernes scanningskompetencer eller vores scanningsudstyr, når vi vil være blandt markedets førende indenfor graviditetsscanninger.

4) Uddannet personel i obstetrisk ultralydsscanning. Løbende følger Scanningsklinikkens medarbejdere udbudte kurser/konferencer, nyeste forskning, mm.

5) Trænet personel. Der er høje krav til Scanningsklinikkens medarbejderes scanningskompetencer. Der er fokus på scanningspræstationer ved bl.a. afholdelse af jævnlige fællesdage, hvor sparring gives på tværs, så vi sørger for en kontinuerlig forbedring af scanningskompetencer. Desuden har alle ansatte en specialtræning af applikationsspecialister i lige nøjagtig det moderne og højteknologiske scanningsapparatur, der anvendes i Scanningsklinikken.

6) Ultralydsscannerne, der anvendes i Scanningsklinikken, er med nyeste teknologi indenfor både 2D og 3D/4D og opdateres kontinuerligt med sidste nye software og applikationer.