6 unikke kvalitetsgarantier

Din garanti for den perfekte scanning

6 unikke kvalitetsgarantier

Scanningsklinikkens 6 unikke kvalitetsgarantier er inddelt i de to kategorier: Minimumskrav til scanningspræstationer og Professionalisme.

Minimumskrav til scanningspræstationer

Scanningsklinikken stiller høje krav til de scanninger, der udføres i klinikkerne. Scanningsklinikkens besøgende har med rette store forventninger til den oplevelse det er, at se sit lille vidunder. Kan vi hos Scanningsklinikken ikke levere en tilfredsstillende scanning pga., at barnet fx ligger i en fosterstilling, der ikke giver mulighed for at gennemføre en scanning, der lever op til kvalitetskravene, giver vi en tid til genscanning.

1) Genscanning, hvis ikke en fejlfri 2D gennemscanning kan gennemføres. Gælder alle Type II scanninger

2) Genscanning, hvis ikke 3D-billede af ansigt kan præsteres. *gælder frem til uge 32+0

3) Genscanning, hvis ikke køn med sikkerhed kan identificeres. *gælder fra og med 14+0

Professionalisme

Medarbejdere hos Scanningsklinikken arbejder udelukkende i Scanningsklinikkens regi, hvorfor vi kan stille så høje krav til kvaliteten af de scanninger, der udføres. Vi kan ikke gå på kompromis med hverken medarbejdernes scanningskompetencer eller vores scanningsudstyr, når vi vil være blandt markedets førende indenfor graviditetsscanninger.

4) Uddannet personel i obstetrisk ultralydsscanning. Løbende følger Scanningsklinikkens medarbejdere udbudte kurser/konferencer, nyeste forskning, mm.

5) Trænet personel. Der er høje krav til Scanningsklinikkens medarbejderes scanningskompetencer. Der er fokus på scanningspræstationer ved bl.a. afholdelse af jævnlige fællesdage, hvor sparring gives på tværs, så vi sørger for en kontinuerlig forbedring af scanningskompetencer. Desuden har alle ansatte en specialtræning af applikationsspecialister i lige nøjagtig det moderne og højteknologiske scanningsapparatur, der anvendes i Scanningsklinikken.

6) Ultralydsscannerne, der anvendes i Scanningsklinikken, er med nyeste teknologi indenfor både 2D og 3D/4D og opdateres kontinuerligt med sidste nye software og applikationer.

Ofte stillede spørgsmål

Er kommende storesøskende velkomne til scanning hos her? 
JA - mere end velkomne!

Læs flere svar her >

Kønsscanning fra uge 14+0

Bestil kønsscanning og få udløst spændingen. Garanti for sikker identificering. Vi giver gender reveal ballon med til at overraske jeres pårørende.

Læs mere >

Tilvækstscanning

Følg dit barns tilvækst gennem graviditeten. Få vores scanningsbog, hvor vi bl.a. afbilleder dit barns tilvækst i forhold til en normalkurve.

Læs mere> 

Nifty Test Pro fra uge 10+0

Nifty Test Pro er baseret på de nyeste fremskridt indenfor ikke-invasiv prænatal test. Blodprøven giver et sikkert svar - optimal vished og tryghed.

Læs mere >

Se hjerteblink allerede fra uge 6+0

Få tryghed i graviditeten med en tidlig tryghedsscanning hos Scanningsklinikken, hvor vi bl.a. ser hjerteblink.

Bestil tid>

Bestil gavekort 

Bestil gavekort til en scanning hos Scanningsklinikken. Du bestiller en valgfri scanning eller valgfrit beløb.

Bestil her >