4D scanning

Flotte sekvenser i 4D

Med HDlive også kaldet naturlig 3D

3D/4D Scanning

Se flotte bevægelser, ansigtstræk og grimasser

En 4D scanning gør det muligt for dig at se realistiske og naturlige sekvenser af dit barns bevægelser i 3D. Hos Scanningsklinikken har vi mange års erfaring med at foretage 3D/4D scanninger og anvender det bedste og nyeste udstyr på markedet, så du er garanteret de helt optimale billeder og sekvenser af dit barn. Ved en 3D/4D Scanning (stor) får du hele scanningen med speak tilsendt pr. mail. Desuden naturligvis billeder på print.

 

HDlive
 
                                           3D billede fra uge 12. Endnu kan ikke 
                                            ses særkende træk - men alligevel 
                                            helt fantastiske billeder og sekvense

 

Hvad er forskellen mellem 2D, 3D og 4D scanning?

Ved en 2D scanning ses snitbilleder. Dvs. at ultralydsbølgerne penetrerer og tilbagekastes, så der dannes indre billedinformationer. Dvs. at der kan ses indre snitbilleder af organer såsom hjerne, hjerte, nyre, mm. Det er derfor 2D scanning, der anvendes, når der skal laves misdannelsesscanning, mv.

Ved en 3D scanning kan man se overflade. Ved en simultan indsamling af en række 2D billeder fås billedinformationer fra 3 plan. Med surface rendering (overfladegenkendelsessoftware) i ultralydsapparaturet genreres flotte overfladebilleder, så man virkeligt kan få et indblik i hvordan barnet ser ud. Da vi har billedinformationer i alle 3 plan, kan vi dreje, beskære og zoome, så vi får de bedst mulige billeder. Det er altid spændende at se barnets særkende træk, og ofte kan de kommende forældre spore hvor trækkende stammer fra. 

En 4D scanning hører sammen med 3D. Der findes ikke en 4. dimension i billeder. Den 4. dimension er tiden - dvs. at 3D billederne vises så hurtigt efter hinanden, at det ser ud som en film. Typisk vil vi lave 4D i op mod 8 sekunder. I den tid kan vi se og følge barnets bevægelser med eksempelvis gab, sutten på fingre, række tunge, mv. Vi kan altid spole tilbage i sekvenserne og finde de fineste 3D billeder, som vi gemmer og printer til jer.

Vigtig at vide omkring 4D scanning?

4D scanning kræver ligesom ved 3D scanning rimeligt gode scanningsforhold. Der skal fx være fostervand foran ansigtet for at få gode sekvenser af ansigtet. Er der ikke fostervand foran, vil ultralydsbølgerne ikke blive tilbagekastet men fortsætte, hvorved der ikke kan dannes overladebilleder. Derfor er barnets placering og mængden af fostervand vigtige faktorer. Det er en rigtig god ide at spise og/eller drikke noget koldt og gerne sukkerholdigt umiddelbart inden din 3D/4D Scanning. Herved er der størst sandsynlighed for, at barnet er vågen og aktiv. Det giver mulighed for at barnet flytter på sig undervejs i scanningen, så vi får optimale muligheder for at fange de flotteste billeder og sekvenser. 

Optimale tidspunkt for en 3D/4D scanning er mellem 26.-30. graviditetsuge. Oftest kan vi også både før og efter disse uger få flotte billeder og sekvenser.

Se dit barn grine elle række tunge - book en tid til en 3D/4D scanning her og mød dit barn for første gang

Hos Scanningskliniken har vi mange års erfaring med at udføre 3D/4D scanninger for kommende forældre. Vores priser varierer fra 1000-1600 kroner på 3D/4D scanning alt efter om der skal være indeholdt misdannelsesscanning, konsultation eller begge dele. Billeder på print samt alle billeder tilsendt pr. mail er indeholdt ved alle scanninger.

Vi glæder os til at møde dig og dit barn!