3D Scanning

Se de flotteste billeder

Få en uforglemmelig scanningsoplevelse

3D scanning

Helt unik gengivelse i 3D

Ved 3D scanning fornemmes den tredje dimension - dybde. Hos Scanningsklinikken anvender vi udstyr med nyeste teknologi indenfor 3D scanning. Ved alle 3D scanninger benytter vi HDlive  og naturlig 3D. Dette gør, at du oplever at få billeder, der i langt højere grad svarer til at se dit barn i virkeligheden end ved de almindelige 3D scanninger. Ved en scanning i naturlig 3D kan man virkelig få et indtryk af, hvordan ens barn ser ud med fine detaljer og personlige træk. Den fjerde dimension (4D) betyder, at der er bevægelser med - altså at du ser dit barn "live" i 3D. Ligger barnet i en god position for, at vi kan se ansigtet, vil det være muligt at se, hvis barnet fx smiler, smasker, gaber eller sutter på sine fingre.

3D

3D/4D scanning er blevet utrolig populær, og vi kan med højt uddannet og trænet personale samt scanningsudstyr med nyeste og højeste teknologi præstere billeder og sekvenser blandt markedets førende.

Optimale tidspunkt

Det er muligt at scanne i 3D/4D gennem hele graviditeten. Det er meget individuelt hvornår man føler behovet for en 3D scanning. Nogle vælger en helt tidlig scanning fordi man måske ængstes eller blot ønsker at følge med på tætteste hold allerede fra start af graviditeten. Andre vælger en 3D scanning til sidst i graviditeten, hvor man kan se barnets fosterposition, og hvordan væksten er. Flest vælger dog få fortaget scanningen mellem 25. og 32. uge. Her ligner barnet allerede tilnærmelsesvis en fuldbåren samtidig med, at der stadig er fint med fostervand, hvilket er vigtigt for den optimale billedkvalitet.

Garanti

Ved langt de fleste scanninger kan vi få nogle rigtig gode 3D billeder og 4D scanningssekvenser af barnet. Der er dog tilfælde, hvor barnets placering ikke er optimal i forhold til at lave 3D/4D scanninger. Har barnet fx placeret sig således, at det ligger med hovedet dybt i moderens bækken eller med ansigtet tæt op ad moderkagen eller livmodervæggen, kan det være svært at få et godt 3D billede af barnets ansigt. Skulle det vise sig, at der er forhold der gør, at vi ikke kan tilbyde en 3D/4D scanning med en god billedkvalitet, giver vi det et nyt forsøg ved en genscanning. Så håber vi på, at forholdene har ændre sig, så vi kan få nogle helt vidunderlige billeder. Vi kan desværre ikke garantere, at det altid lykkes at få de helt perfekte billeder og sekvenser, da det også afhænger af en række forhold, vi ikke har mulighed for at påvirke. Garantien gælder frem til uge 32+0.

3D/4D Scanning (stor) (afsat 45 min., kr. 1400,-)

3D/4D scanningen initieres en 2D scanning gennemscanning. Gennemscanningen indeholder en systematisk gennemgang af barnet for misdannelser såsom udviklingsfejl i kraniet, hjernen, rygsøjlen, hjertet, bugvæggen, mavesækken, nyrerne, blære, arme og ben. Vi ser efter for læbe- og ganespalte og ser de tre kar i navlesnoren. Vi oplyser om moderkagens placering i livmoderen og ser barnets kropsposition. Vi måler barnets hoved, mave og lårben, så vægt og termin kan beregnes. Vi ser barnets vægt afbilledet i vækstkurve i rapporten, og vi kontrollerer om barnet vokser og trives i livmoderen. Vi identificerer barnets køn, såfremt dette ønskes.

Først herefter bevæger vi os over i 3D/4D mode, hvor vi forsøger at finde de helt rigtige scanningsvinkler for, at kunne frembringe de helt optimale billeder og sekvenser. 2D scanningensdelen varer normalt 10-15 min., mens 3D/4D scanningsdelen normalt varer 30-35 min.

Med hjem fra scanningen får I billeder på print. Desuden får I alle billeder samt hele scanningssekvensen med speak tilsendt pr. mail. 

+Konsultation (afsat tid 60 min., kr. 1600,-)

I konsultationen stixer vi bl.a. din urin samt måler blodtryk. 

 

3D/4D Scanning (lille) (afsat 30 min., kr. 1000,-)

3D/4D scanning initieres med en kort 2D vægtscanning. Vi måler barnets hoved, mave og lårben, så vægt og termin kan beregnes. Vi ser barnets vægt afbilledet i vækstkurve i rapporten. Vi identificerer barnets køn, såfremt dette ønskes.

Herefter bevæger vi os over i 3D/4D mode, hvor vi forsøger at finde de helt rigtige scanningsvinkler for, at kunne frembringe de helt optimale billeder og sekvenser. 2D scanningensdelen varer normalt 5-10 min., mens 3D/4D scanningsdelen normalt varer 20-25 min.

Med hjem fra scanningen får billeder på print samt alle billeder samt korte sekvenser tilsendt pr. mail.

 

2D Scanning Type I + lidt 3D/4D + Konsultation (afsat 45 min., kr. 1000,-)

Scanningen er en Type I og kan være en Tidlig tryghedsscanning, Kønsscanning eller Tilvækstscanning, som herudover indeholder en kortere 3D/4D scanning. Desuden konsultation, hvor vi bl.a. stixer din urin samt laver blodtryksmåling.