Kønsscanning

Kønsscanning hos Scanningsklinikken er med både USB og printede billeder

Kønsscanning kan gennemføres fra uge 14+0 og frem. Kønsscanning koster 500 kr. og inkluderer både udprintede billeder samt alle billeder og vækstrapport gemt på USB. 


2D billede af køn, dreng


2D billede af køn, pige

Garanti

I alle Scanningsklinikkens scanninger er indeholdt en garanti for identificering af køn efter 14+0, hvis man ønsker at kende kønnet. Ved garantien gælder det, at scanningspersonalet ikke udtaler sig om køn medmindre, de er helt sikre. Er der forhold, der forhindrer, at scanningspersonalet med sikkerhed kan udtale sig om kønnet, vil man blive tilbudt en ny tid til genscanning uden beregning. 

2D Kønsscanning - kun 500 kr.

Vores 2D Kønsscanning er utrolig populær. Efter 14+0 giver vi garanti for identificering af kønnet. Måske ønsker du at kende kønnet inden, du kommer til 18-ugers scanningen på sygehuset - eller du har måske ikke fået et entydigt og sikkert svar ved 18-ugers scanningen og ønsker sikkerhed for at få oplyst det rigtige køn. Hos Scanningsklinikken er du mere end velkommen.

2D kønsscanning initieres med en kort 2D vægtscanning. Vi måler barnets hoved, mave og lårben, så vægt og termin kan beregnes. Vi ser barnets vægt afbilledet i vækstkurve i rapporten.

Der er afsat et kvarter til scanningen. Ved kønsscanning får du billeder og vækstrapport på print og USB.

Køn kan også ses i 3D

Kommer du til en 3D/4D scanning er garantien for køn også indbefattet. Ligger barnet rigtigt for det, kan vi også få nogle rigtig fine billeder af kønnet i 3D. Det er dog ikke nødvendig at se kønnet i 3D for at lave sikker identificering af køn.


3D billede af køn, dreng

Kontakt os hvis I har nogle spørgsmål

Hold jer ikke tilbage for at kontakte os, skulle du have spørgsmål. Kontakt via info@scanningsklinikken.dk eller pr. tlf. 50 112 112.

Bestil tid til kønsscanning nemt og hurtig

Gå blot ind i vores online reservationssystem www.graviditetsscanning.dk/bestiltid