Kønsscanning

Pige eller dreng?

Få udløst spændingen fra uge 14+0

Kønsscanning hos Scanningsklinikken er med både printede billeder samt alle billeder og vækstrapport tilsendt pr. mail.  

Kønsscanning koster 500 kr. og kan gennemføres fra uge 14+0 og frem.  

Garanti

I alle Scanningsklinikkens scanninger er indeholdt en garanti for identificering af køn efter 14+0, hvis man ønsker at kende kønnet. Ved garantien gælder det, at scanningspersonalet ikke udtaler sig om køn medmindre, de er helt sikre. Er der forhold, der forhindrer, at scanningspersonalet med sikkerhed kan udtale sig om kønnet, vil man blive tilbudt en ny tid til genscanning uden beregning. 

2D Kønsscanning - kun 500 kr.

Vores 2D Kønsscanning er utrolig populær. Efter 14+0 giver vi garanti for identificering af kønnet. Måske ønsker du at kende kønnet inden, du kommer til 18-ugers scanningen på sygehuset - eller du har måske ikke fået et entydigt og sikkert svar ved 18-ugers scanningen og ønsker sikkerhed for at få oplyst det rigtige køn. Hos Scanningsklinikken er du mere end velkommen.

2D kønsscanning initieres med en kort 2D vægtscanning. Vi måler barnets hoved, mave og lårben, så vægt og termin kan beregnes. Vi ser barnets vægt afbilledet i vækstkurve i rapporten.

Der er afsat et kvarter til scanningen. Ved kønsscanning får du billeder samt alle billeder og vækstrapport i din mailbox.

Gratis gender reveal ballon

Hos Scanningsklinikken giver vi ved kønsscanninger en gender reveal ballon med. En sort ballon som skjuler hvilken farve konfetti, der gemmer sig derinde. 
 

Køn kan også ses i 3D

Kommer du til en 3D/4D scanning efter uge 14+0 er garantien for køn også indbefattet. Ligger barnet rigtigt for det, kan vi også få nogle rigtig fine billeder af kønnet i 3D. Det er dog ikke nødvendig at se kønnet i 3D for at lave sikker identificering af køn.


 

Kontakt os hvis I har nogle spørgsmål

Hold jer ikke tilbage for at kontakte os, skulle du have spørgsmål. Kontakt via info@scanningsklinikken.dk eller pr. tlf. 50 112 112.

Bestil tid til kønsscanning nemt og hurtig

Gå blot ind i vores online reservationssystem www.graviditetsscanning.dk/bestiltid