Om Scanningsklinikken

Som den første privatklinik i Danmark, specialiseret i udelukkende graviditetsscanninger, åbnede Scanningsklinikken sin første afdeling i 2004. Grundlæggeren Rikke Gaarn Kristensen var helt fra start drevet af at skabe den helt unikke mulighed for den gravide, for at følge med på tætteste hold og gøre graviditeten til en endnu mere spændende periode.

I dag har Scanningsklinikken afdelinger i Aarhus, Aalborg, Kolding, Horsens, København og Ballerup, og ultralydsscanninger i privat regi er blevet en naturlig og afholdt del af graviditeten til at skabe tryghed og glæde.

Hos Scanningsklinikken er I i centrum

Vores helt centrale vision er at skabe den perfekte scanningsoplevelse, som man altid vil kunne se tilbage på med varme og glæde. Vi har skabt de perfekte rammer og stræber med høj professionalisme, faglighed og imødekommenhed mod at skabe den perfekte helhedsoplevelse.

Hos Scanningsklinikken kan I på tætteste hold følge jeres barn på forskellige udviklingstrin i graviditeten - se hvordan det bevæger sig, og hvordan det vokser, og om I venter en pige eller en dreng. Der er god tid afsat til scanningerne, så der er tid til fordybelse og besvarelser af eventuelle spørgsmål, der skulle trænge sig på.

Med veluddannet personel i obstetrisk ultralydscanning, og scanningsudstyr med den nyeste teknologi inden for både 2D- og 3D/4D scanninger, er du garanteret en oplevelse med klare billeder og optagelser af dit barn. Både billeder på print samt billeder og optagelser på USB - lige til at tage med hjem.

Scanningsklinikken ApS, CVR: 29191514