Graviditetskalender

Se hvor langt du er henne i din graviditet

På denne side finder du vores graviditetskalender. I graviditetskalenderen kan du vælge din terminsdato eller første dag i din sidste menstruation.

Ved at gøre dette, kan du se hvor langt, du er henne i din graviditet, og du kan læse om dit barns udvikling og hvilke symptomer, der er naturlige for dig på dette stadie i din graviditet.

Derudover kan du desuden læse om hvilke scanninger vi foretager og hvad vi kigger efter. Vi tilbyder alle former for scanninger såsom tidlig scanning, kønsscanning, misdannelsesscanning, tilvækstscanning3D-scanning og 4D-scanning.

Vælg en dato til udregning af din graviditet

På baggrund af datoen for din første dag i din sidste menstruation eller din terminsdato kan vi regne ud hvilken uge du er i, og hvordan dit barns udvikling KAN være i netop den uge. Vi har således skrevet fyldestgørende beskrivelser af alle stadier af din graviditet fra første uge og frem til din termin. Dog er det vigtigt at være opmærksom på, at vores beskrivelser er vejledende og kan variere fra netop din graviditet.

Hvis du har nogle spørgsmål eller tvivl, så hold dig ikke tilbage fra at tage kontakt til os. Vi har mange års erfaring i svangreomsorg med bl.a. scanning af gravide, og derfor har vi også masser af viden, som vi naturligvis gerne deler med dig. 

Vælg en dato til udregning

På baggrund af datoen for din første dag i din sidste menstruation eller din termins-dato kan vi regne ud hvilken uge du er i og hvordan dit barns udvikling KAN være i netop den uge.

Vælg udgangspunkt