Misdannelsesscanning

Gennemscanning af dit barn

Tidlig gennemscanning, misdannelsesscanning samt sen gennemscanning

Type II scanning

Misdannelsesscanning og gennemscanning

Scanningsklinikken følger DSOG's (Dansk Selskab for Obstetrik og Gynækologi) retningslinier for misdannelsesscanning, som også følges i offentlig regi. Ved misdannelsesscanningen måler vi barnets hoved (BPD og OFD), mave (APAD og TAD) og lårben (FL), så både termin og vægt fremkommer. Vi ser på fosterets hoved, hjerne, hjerte, bugvæg, mave-tarm system, nyrer, blære, arme, ben og ryg - alle organerne ses grundigt efter for misdannelser. Vi kontrollerer de tre kar i navlesnoren og ser altid efter for læbespalte. Vi oplyser om moderkagens placering i livmoderen og mærker du endnu ikke liv, kan det være fordi, at netop moderkagen ligger foran op imod dit maveskind.

Såfremt I ønsker at kende kønnet, oplyses dette efter uge 14+0.

Med hjem fra scanningen får I billeder på print samt med hele scanningen med speak, billeder og vækstrapport til download.   

2D Tidlig gennemscanning (fra uge 14-18)

2D tidlig gennemscanning laves fra uge 14-18.  

Ikke alle organer er endnu fuldt udviklede, men vi gennemgår barnet fra top til tå.

Med hjem fra scanningen får I billeder på print samt med hele scanningen med speak, billeder og vækstrapport til download.

2D Misdannelsesscanning (fra uge 18-20)

Ved misdannelsesscanningen måler vi barnets hoved (BPD og OFD), mave (APAD og TAD) og lårben (FL), så både termin og vægt fremkommer. Vi ser på fosterets hoved, hjerne, hjerte, bugvæg, mave-tarm system, nyrer, blære, arme, ben og ryg - alle organerne ses grundigt efter for misdannelser. Vi kontrollerer de tre kar i navlesnoren og ser altid efter for læbespalte. Vi oplyser om moderkagens placering i livmoderen og mærker du endnu ikke liv, kan det være fordi, at netop moderkagen ligger foran op imod dit maveskind.

2D Sen gennemscanning (fra uge 21-41)

Også efter uge 22 kan udføres gennemscanning af dit barn. 2D Sen gennemscanning gennemføres fra uge 21 og helt frem til fødselstidspunktet.  

Ved 2D Sen gennemscanning følges samme retningslinier som ved 2D Misdannelsesscanningen. Flere og flere organer bliver løbende fuldt udviklede, og eventuelle misdannelser vil tydeligere vise sig ved gennemscanningen.

Med hjem fra scanningen får I billeder på print samt med hele scanningen med speak, billeder og vækstrapport til download.

Misdannelsesscanning med 3D/4D 

Du kan udvide din misdannelsesscanning/gennemscanning med 3D/4D. Så er det en 3D Scanning (stor), du skal vælge. Heri indgår nemlig misdannelsesscanning/gennemscanning. 


3D billede, ansigt

Ved 3D Scanning (stor) får I ligeledes hele scanningen med speak, billeder og vækstrapport til download. Desuden billeder på print i både s/h og farve.

 

3D/4D Scanning

Se de fantastiske billeder og sekvenser i 3D/4D. Med nyeste udstyr kan vi vise 3D/4D Scanning i HDlive / Naturlig 3D.

Læs mere >

Det siger eksperterne

Derfor er scanninger i graviditeten så vigtig. Læs eksperternes udsagn om graviditetsscanning.

Læs her >

Ofte stillede spørgsmål

Er kommende storesøskende velkomne til scanning hos her? 
JA - mere end velkomne!

Læs flere svar her >

Bestil tid - let og hurtig

Gå ind i vores reservationssystem og find en tid. Bestil gerne i god tid, så du er sikker på at få den tid, der passer dig helt perfekt.

Bestil tid her >

Bestil gavekort 

Bestil gavekort til en scanning hos Scanningsklinikken. Du bestiller en valgfri scanning eller valgfrit beløb.

Bestil her >

Besøg vores Galleri/Bio

Gå ind og se eksempler på billeder og sekvenser gennem graviditeten i både 2D og 3D/4D.

Gå til Galleri/Bio >