Hvorfor vælge os?

Vi forsøger at være lidt anderledes

Vores vision om at skabe den perfekte scanningsoplevelse, som man altid vil kunne se tilbage på med varme og glæde, er byggestenen i Scanningsklinikken. Vi har skabt de perfekte rammer og stræber, med højeste professionalisme, faglighed og imødekommenhed, at skabe den perfekte helhedsoplevelse.

Hos Scanningsklinikken kan I på tætteste hold følge jeres barn på forskellige udviklingstrin i graviditeten - se hvordan det bevæger sig, og hvordan det vokser, og om I venter en pige eller en dreng. Hos os lægger vi stor vægt på at gøre hver scanning til en unik og personlig oplevelse. Vi tager os god tid ved hver scanning og bestræber os på altid at yde det optimale.

Med veluddannet personel i obstetrisk ultralydscanning, og scanningsudstyr med den nyeste teknologi inden for både 2D- og 3D/4D scanninger, er du garanteret en oplevelse med klare billeder og optagelser af dit barn. Billeder på print lige til at tage med hjem samt alle billeder og optagelser sent til dig, som du kan downloade pr. mobil eller computer.

Kig i menuen og læs mere om Scanningsklinikkens kvalitetsgarantier, mm.

Besøg vores GALLERI/BIO

Besøg her >

Vi er måske ikke de billigste...

Til gengæld vil du møde passionerede, uddannede og erfarne sonografer, der sidder med nyeste scanningsudstyr. Din garanti for den perfekte scanning.

Se priser her >

Bestil tid - let og hurtig

Gå ind i vores reservationssystem og find en tid. Bestil gerne i god tid, så du er sikker på at få den tid, der passer dig helt perfekt.

Bestil tid her >