Tilskud

Tilskud på 50%

Tilskud fra Sygeforsikring Danmark

50% I TILSKUD OP TIL MAKSIMALT 300 KR. PR. YDELSE

Medlemmer af Sygeforsikringen Danmark kan få tilskud til jordemoderkonsultation hvor scanning indgår. For at ydelsen er tilskudsberettiget, skal ydelsen være af en varighed af minimum 40 minutter. Kig evt. ind under de enkelte ydelser i prisoversigten og se om ydelsen er tilskudsberettiget - PRISER

I forbindelse med betaling, umiddelbart efter din scanning, oplyser du vores jordemoder om dit medlemskab af Sygeforsikringen Danmark. Du oplyser dit personnr. og jordemoderen indberetter elektronisk til Sygeforsikringen Danmark. Tilskuddet vil du herefter modtage fra Sygeforsikringen Danmark.

Bemærk venligst,  at det ikke er Scanningsklinikken, der sætter reglerne for tilskud. Vi ville om muligt gerne om alle kunne få tilskud. Men det er ikke os, der bestemmer. Fx kan vi ikke give tilskud, hvis det udelukkende er partneren til den gravide, der er medlem af Sygeforsikringen Danmark - I er sammen om graviditeten, og I vores verden betyder det, at I burde modtage tilskuddet - men desværre ikke ifølge Sygeforsikringen Danmark.