Personale

Rikke Gaarn Kristensen

Rikke Gaarn Kristensen er Sygeplejerske og er uddannet i obstetrisk ultralydsscanning.

Rikke scanner i Kolding, Aarhus og Aalborg og har stor erfaring i obstetrisk ultralydsscanning. Rikke er iværksætter af Scanningsklinikken tilbage i 2004 og brænder for obstetrisk ultralysscanning. Rikke vil gøre alt for at give jer en uforglemmelig scanningsoplevelse med de bedste billeder og sekvenser.

Bodil Norgaard Lorentzen

Bodil Nørgaard Lorentzen er Jordemoder og har en lang erfaring fra Holbæk Sygehus som scanningsjordemoder (nakkefoldsscanninger samt gennemscanninger).

Scanningsjordemoderen Bodil scanner i København og har mere end 10 års erfaring i obstetrisk ultralydsscanning og er trænet i 3D/4D. Bodil følger løbende kurser og holder sig derved ajour med det sidste nye indenfor både 2D og 3D/4D.

Annemarie Landsvig

Annemarie Landsvig er Jordemoder og er uddannet i obstetrisk ultralydsscanning.

Scanningsjordemoderen Annemarie scanner i København. Hendes smilende og imødekommende væsen er med til at give den gode og trygge stemning under ultralydsscanningen. Annemarie er en erfaren og seriøs scanningsjordemoder, som vil gøre alt for at give jer nogle rigtig gode billeder og sekvenser af jeres lille vidunder i både 2D og 3D/4D.

Agnethe Benedikt Mørch

Agnethe Benedikt Mørch er Jordemoder og uddannet indenfor føtalmedicinsk ultralydsscanning. 

Agnethe scanner i Aalborg. Agnethe brænder for ultralydsscanning og står klar til at give nogle helt fantastiske scanningsøjeblikke. 

Berit Brylling

Berit Brylling er jordemoder og uddannet indenfor føtalmedicinsk ultralydsscanning. Foruden har hun erfaring fra fødegangen og som jordemoder på en fertilitetsklinik.

Berit scanner i Kolding og Aarhus, og byder jer velkommen til helt unikke og uforglemmelige scanningsoplevelser.