Scanningsudstyr

Nyeste scanningsudstyr fra GE

Førende indenfor udstyr indenfor graviditetsscanning - bl.a. med HDlive

Scanningsudstyr

I alle Scanningsklinikkens afdelinger anvender vi sidste nye scanningsudstyr. Voluson E8 fra GE Healthcare er en HighEnd ultralydsscanner, som kan præstere billeder og sekvenser helt i top. Med sidste nye teknologi kan vi bl.a. lave det populært kaldte NATURLIG 3D. Med HDlive kan man se nogle helt utrolige naturtro billeder af sit vidunder i maven.

Et professionelt scanningsudstyr kan imidlertid ikke stå alene. Scanningsklinikkens personel er uddannet i obstetrisk ultralydsscanning og trænet i både 2D- og 3D/4D-scanning, og vi kan derfor garantere dig en billedkvalitet helt i top i markedet.

Under scanningen er det muligt for den gravide samt pårørende at følge scanningen på en fjernsynsskærm, som er placeret i en behagelig højde for enden af briksen. Ved alle scanninger printes billeder samt at billeder og korte sekvenser gemmes til download på vores server. Ud over billeder og korte sekvenser, bliver hele scanningen med speak ved nogle scanningsydelser gemt på vores server, som kan downloades.