Om Scanningsklinikken

Førende klinik i Danmark siden 2004

Om Scanningsklinikken

Som den første privatklinik i Danmark, specialiseret i udelukkende graviditetsscanninger, blev den første afdeling i Scanningsklinikken åbnet i 2004. Grundlæggeren Rikke Gaarn Kristensen var helt fra start drevet af at skabe den helt unikke mulighed for det gravide par, for at følge med på tætteste hold og gøre graviditeten til en endnu mere spændende periode.

  Rikke Gaarn Kristensen

I dag har Scanningsklinikken afdelinger i Aarhus, Aalborg, Kolding, Horsens, København og Ballerup, og ultralydsscanninger i privat regi er blevet en naturlig og afholdt del af graviditeten til at skabe tryghed og glæde.

Hos Scanningsklinikken er I i centrum

Vores helt centrale vision er at skabe den perfekte scanningsoplevelse, som man altid vil kunne se tilbage på med varme og glæde. Vi har skabt de perfekte rammer og stræber med høj professionalisme, faglighed og imødekommenhed mod at skabe den perfekte helhedsoplevelse.

Hos Scanningsklinikken kan I på tætteste hold følge jeres barn på forskellige udviklingstrin i graviditeten - se hvordan det bevæger sig, og hvordan det vokser, og om I venter en pige eller en dreng. Der er god tid afsat til scanningerne, så der er tid til fordybelse og besvarelser af eventuelle spørgsmål, der skulle trænge sig på.

Med veluddannet personel i obstetrisk ultralydscanning, og scanningsudstyr med den nyeste teknologi inden for både 2D- og 3D/4D scanninger, er du garanteret en oplevelse med klare billeder og optagelser af dit barn. Både billeder på print samt billeder og optagelser til download fra vores server umiddelbart efter scanningen.

Tidlig scanning fra uge 6+0

Se hjerteblink og få tryghed og vished tidligt i graviditeten. 
 

Læs mere >

Kønsscanning fra uge 14+0

Bestil kønsscanning og få udløst spændingen. Garanti for sikker identificering. Vi giver gender reveal ballon med til at overraske jeres pårørende.

Læs mere >

3D/4D Scanning

Se de fantastiske billeder og sekvenser i 3D/4D. Med nyeste udstyr kan vi vise 3D/4D Scanning i HDlive / Naturlig 3D.

Læs mere >

Scanningsklinikken i Kolding        
Tlf: 50 306 306            
E-mail: info@scanningsklinikken.dk

 

Scanningsklinikken i Horsens         
Tlf: 50 306 306            
E-mail: info@scanningsklinikken.dk

 

Scanningsklinikken i Aalborg            
Tlf: 42 45 38 00            
E-mail: Aalborg@scanningsklinikken.dk

 

Scanningsklinikken i Aarhus            
Tlf: 53 60 14 66            
E-mail: Aarhus@scanningsklinikken.dk

 

Scanningsklinikken i Ballerup            
Tlf: 20 99 57 51            
E-mail: Ballerup@scanningsklinikken.dk

 

Scanningsklinikken i København           
Tlf: 53 60 14 66           
E-mail: Kbh@scanningsklinikken.dk